25
IAN.
2020

Manual tehnic al platformei pentru mentoratul didactic

Activitatea de mentorat didactic din cadrul proiectului ,,Educație incluzivă pentru școli defavorizate” a demarat în septembrie 2019. Această activitate a fost implementată într-un număr de 4 școli, partenere în proiect: Şcoala Gimnazială ,,Mihail Armencea” – Adjud,  Școala Gimnazială ,,Principele Radu” – Adjud, Școala Gimnazială Vizantea (toate trei din județul Vrancea) precum și Școala Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel” – Râmnicu Sărat din județul Buzău.

Furnizarea mentoratului didactic pentru echipele de specialiști privind utilizarea elementelor de formare în activitățile cu elevii din grupurile țintă se va realiza din luna septembrie 2019 (când s-a finalizat programul de formare) până spre finalul derulării proiectului (aprilie 2021), folosindu-se un portal de comunicare https://dinnoulascoala-ccdvn.ro/forum/, precum și sesiuni ”față în față”, în care profesorii vor fi îndrumați de către mentori. Totodată, mentorii vor acorda sprijin profesorilor pentru a-i învăța să folosească mai eficient în mod cotidian competențele formate în cadrul cursului, la nivelul concret de activitate cu elevii și copii de la grădinițe.

Platforma este integrată în interfața website-ului cu acces restricționat pe bază de user și parolă.

Platforma poate fi accesată tastând în bara de căutare a browserului web adresa: https://dinnoulascoala-ccdvn.ro/forum, sau accesând website-ul proiectului: https://dinnoulascoala-ccdvn.ro, apoi click pe butonul FORUM din meniul principal orizontal din partea de sus a paginii.

Pentru a veni în sprijinul mentorilor și a profesorilor mentorați, am elaborat un Manual tehnic al platformei pentru mentoratul didactic.

Descarcă Manualul tehnic

 

 

Lăsați un mesaj

*

captcha *