25
IUN.
2021

Workshop “Integrarea strategiilor inovative pentru dezoltarea competențelor profesioanele ale echipelor mangeriale”

În data de 25 iunie 2021 în Sala de conferințe a restaurantului Laguna din Focșani, jud. Vrancea a avut loc workshop-ul “Integrarea strategiilor inovative pentru dezoltarea competențelor profesioanele ale echipelor mangeriale”. Au participat cadrele didactice, în calitate de experți în proiectul nostru – ,,EDUCAȚIE INCLUZIVĂ PENTRU ȘCOLI DEFAVORIZATE” – POCU/74/6/18, Cod SMIS proiect:106415 și invitați speciali.

Agenda workshop-ului a cuprins alocuțiuni ale managerului de proiect – dna Stela STĂNOIU și a doamnei director CCD Vrancea – Prof. dr. Livia-Silvia MARCU în calitate de invitat special.

Managerul proiectului a prezentat materialul ”Proiectul Educație incluzivă pentru școli dezavantajate – între debut și prezent”, având loc dezbateri pe marginea temei workshop-ului.

A urmat Atelierul creativ  ”Integrarea strategiilor inovative pentru dezoltarea competențelor profesioanele ale echipelor mangeriale” prezentat de dl Prof. George PANȚICĂ – expert formare educație nonformală, principalele teme abordate fiind:

  • Utilizarea conceptelor operaționale ținând cont de noul curriculum centrat pe dezvoltarea competențelor;
  • Realizarea unor contexte de învățare semnificativă centrate pe competențe pentru elevii proveniți din medii defavorizate.

În continuare au avut loc întîlniri de lucru cu experții din proiect evidențiindu-se exemple de bune practici și procedurile de lucru.

Participanții au primit diplome de participare.

Lăsați un mesaj

*

captcha *